Friday, August 22, 2008

PRODUK KHAS UNTUK LELAKI




RED GUARA CAFE
Kandungan Red Guara Cafe

• Kopi Arabica

– Kafein rendah, 70% Arabica, 30% Robusta. Ditanam 2000 kaki dari aras laut

• Guarana (Paulina Cupana)

– Herba penyembuh Hutan Amazon, Brazil. Mampu menyembuhkan cirit-birit, cegah aterosclerosis /cardiovascular (akibat pemendapan pembuluh darah), meredakan kesakitan, menghentikan pendarahan, penggalak saraf, bersifat anti-oksida sesuai untuk merawat darah tinggi, penyembuh demam, pereda migrain dan sakit saraf (neuralgia). Dalam bentuk tonik, diminum oleh kaum wanita Red Indian semasa datang bulan, senggugut, asma, senggugut dan sakit-sakit sendi. Diambil oleh lelaki Red Indian supaya perut tidak lapar dan menambah tenaga dan stamina semasa pergi berburu. Di Eropah, guarana diumpamkan sehebat Viagra.

• Ubi Bit Merah (Beta Vulgaris)

– Bersifat anti-kanser b agus untuk merawat kanser, menjana tenaga, sakit pinggang, bersifat anti-oksida

• Yis Beras Merah (Monanscus Purpuruees)

– Melembutkan salur darah yang keras, sangat bekesan mengatasi penyakit darah tinggi, keracunan, kanser, kencing manis, parkinson atau strok. Amat bagus untuk orang yang sedang berdiet

• Krimer Soya

– Susu tenusu tidak digunakan sebagai krimer kerana ia akan menghapus khasiat dalam kopi guara

TESTIMONI 1

Saya sudah pun mencuba guara coffee ni selama 3 minggu sejak 08/10/2004, dan saya minum 2 kali sehari pagi dan petang. Saya amat terkejut sekali bila timbang berat badan semalam, berat saya sudah pun berkurangan sebanyak 11kg?Patutlah baju2 saya dah longgar?ditambah lagi semasa puasa ni dan mengambil guara coffee semasa bersahur, kenyang hingga berbuka..bila nak berbuka pun, tengok makanan pun dah tak heran dah. Terkejut betul kak?saya tak sangka sungguh saya sudah kehilangan berat sebanyak 11kg dalam 3 minggu selama saya minum guara coffee ni?kalau macam ni lah keputusan dan hasil selepas minum guara coffee ni, saya akan terus minumnya sehingga berat badan saya ke tahap ideal.

TESTIMONI 2

Aku nak kongsi bersama awak pengalaman aku sendiri minum Guara Cafe DCL ni.aku mula mengambil Guara Cafe ni pada 04/10/2004 (Isnin) iaitu 2 sachet sehari, di mana aku minum satu paket pada waktu pagi semasa breakfast dan satu paket lagi semasa tea break iaitu jam 3 atau 4 petang.Berat aku plak pada hari Isnin tu ialah 58kg, ukuran keliling perut 39 inci (Buncit tu!!!)?yang lain2 plak, aku tak ukur sebab aku hanya concentrate pada perut dan berat je.he..he..he.. Semalam iaitu 07/10/2004(Khamis), aku telah pergi ke klinik kerana anak sakit, tak tahan tengok penimbang digital kat klinik tu?terus aje aku timbang berat aku tu..DAN!!!!!!...tau tak, aku baru je ambil Guara Cafe ni pada hari Isnin, tapi semalam hari Khamis, baru je 4 hari..tapi berat badan aku telah berkurangan sebanyak 2kg!!!!! Nurse kat klinik tu kata, akak, berat aku sekarang ni ialah 56kg???.aku langsung tak sangka dan tak percaya, so, nurse tu suruh aku naik balik atas penimbang tu, dan?memang betul?berat dah 56kg?aku telah hilang 2kg?..gembiranya hati tak terkata... Pas tu bila sampai kat rumah, aku ambil pita pengukur, nak ukur keliling perut pula.., eh?betullah..ukuran perut pun dah kurang 1 inci, sekarang dah jadi 38 inci?Hebat juga Guara Cafe ni..dah ler murah, tapi kesan dia power giler lah..ku puas hati!!! FYI, sejak aku mengambil Guara Cafe ni, aku selalu je ke toilet, bukan untuk buang air besar, tapi buang air kecil..adakah itu satu cara lemak kat perut disingkirkan? Mungkin juga kot? Okaylah?summary aku:

Berat sebelum ambil Guara Cafe: 58kg (04/10/2004)

Ambil Guara Cafe pada: 04/10/2004 (Isnin)

Timbang pada: 07/10/2004 (Khamis)

BERAT TERKINI: 56kg (Telah turun 2kg)

Ukuran lilitan perut: 39 inci (04/10/2004 Isnin)

UKURAN TERKINI: 38 inci (07/10/2004 Khamis) kurang 1 inci dalam 4 hari!)

TESTIMONI 3

Saja nak share pengalaman minum Guara Cafe..saya sangat puas hati dengan Guara Cafe DCL ni sebab bagi saya ia mengenyangkan dan selera makan saya dah tak macam dulu lagi yang mana asyik nak makan je..Tapi sekarang sejak minum Guara Cafe ni, selera makan saya telah berkurang dan berat saya juga telah turun sebanyak 1.5kg selepas 7 hari meminumnya..terkejut juga..tapi saya memang gembira tak terkata.. Guara cafe ni tak lah mahal, memang berbaloi meminumnya, lagipun sedap..memang tak rugi mencubalah.terima kasih sebab promotekan guara cafe ni ya..kalau tak, takkan kenallah saya ngan Guara Cafe ni..orang kata ,TAK KENAL, MAKA TAK CINTA..

TESTIMONI 4

Saja nak share kat engko ler..I dah try guara cafe DCL tu.sedap,memang mengenyangkan.I suka sangat ngan coffee ni..asben pun suka sedap kata dia.. lagi satu nak kongsi ngan you,berat I dah kureng 2.8kg selepas 9 hari minum guara cafe ni..boleh tahan gak yer coffee ni.lagi best..coffee ni tak pahit..perut I pun rasa macam dah kempis sikit, apa tidaknya, selalu je buang air kecil sejak minum coffee guara ni, pernah masa hari pertama minum coffee ni, tiap 15 minit, I mesti akan ke tandas buang air kecil, padahal I tak minum air banyak, tapi dengan hanya minum guara coffee tu, terus saja I akan buang air kecil, tandanya lemak cair lah tu, bukan..? Saya dah pun try Klass H?oney Juice, Colon Cleanser (CC) tu.dan sekarang saya sedang mengambil Guara Cafe tu.sedapnya cafe tu kak..kenyang hingga ke petang?hebat!!! Saya dah habis buat detox dengan mengambil CC tu dan ambil sekali ngan Klass honey juice DCL tu. Cara saya pula ialah: Malam: 7 biji CC untuk 11 malam berturut2 sebelum tidur. (Esok pagi mesti akan ke tandas buang toksin dan sampah sarap dari usus) Pagi: Untuk tenaga segera dan penurunan berat badan lebih efektif lagi, saya mengambil satu sudu KHJ tu campur ngan setengah gelas air suam dan minum. Badan saya rasa sihat dan sentiasa bertenaga sepanjang hari. Untuk pengetahuan akak, berat saya telah turun sebanyak 3kg selepas 11 hari buat detox tu.gembiralah..sekarang berat saya ialah 67kg daripada 70kg pada hari pertama buat detox tu.. Guara Cafe tu pula, saya telah minum sejak 8 hari yang lalu dan berita baiknya ialah berat saya turun lagi sebanyak 2.5kg dan sekarang berat saya dah 64.5kg (12/10/2004).

TESTIMONI 5

Sebenarnya nak citer juga pengalaman saya minum kopi guara dari DCL ni hah. saya ni sebenarnya tak suka minum kopi atau tea, tapi sejak mencuba kopi guara ni, rasa macam dah suka sangat minum kopi. Rasanya yang sedap dan mengenyangkan sememangnya telah menukar selera saya dari tak suka minum kopi kepada sangat suka minum kopi sekarang ni. Saya akan minum kopi guara ni selalu lebih-lebih lagi di bulan puasa nanti (esok). Isteri saya juga sangat sukakan kopi ni sebab berat isteri saya dah berkurangan 2kg selepas seminggu minum kopi guara DCL ni. Isteri saya memang seorang yang mempunyai berat yang orang kata perlu diturunkan. Namun, dengan hanya minum kopi guara ni, berat isteri saya sudah pun berkurangan., tak perlu produk yang mahal, tapi hanya dengan meminum kopi guara 2 kali sehari sebelum makan, alhamdulilah, akhirnya dah jumpa produk yang benar-benar membantu isteri saya mengurangkan berat badannya. Saya nak ambil kesempatan ini untuk ucapkan terima kasih kerana memperkenalkan produk kopi guara ni, kerana khasiatnya yang tak ternilai amatlah mujarab sekali.

TESTIMONI 6

RGC ni ada testimoni yg tak kurang powernya selain dari mengslimkan bodss....antaranya ialah....mengeraskan mana mana yg tak keras...cth: bila ambik RGC....awal awal pagi manager dah bangun sebelum u bangun.....dia akan kata "Yes sir...wat can I do for u sir".....hatta RGC bisa melancarkan perjalanan darah justeru tu..mana mana anggota yg dulu longlai...akan bertambah powernya jika di minum RGC secara berterusan......selain dari itu...bagi mereka yg ada masalah batu karang peringkat awal...RGC boleh membantu mengeluarkan dan memecahkan batu tadi....bagaimana? RGC pabila d minum akan menyebabkan si peminum tadi balik balik ke bilik air utk buang air kecik.... Sekian .....antara lain keistemewaan RGC.....ATAU pun sinonim dgn panggilan KOPI WIPER.

TESTIMONI 7

Ala, syahur bukannya kita makan sangat. Saya mencuba sejak puasa sunat Nisfu Syaaban, kemudian, secara tidak langsung, isteri saya juga mencuba. Sementara menunggu waktu berbuka pada hari ke-enam berpuasa, isteri saya mengakui: "Betullah, bila kita minum Red Guara Cafe, tak terasa lapar, letih, dahaga, mengantuk dan bertenaga sepanjang hari'. Saya memang mengamalkannya di pejabat.

Balik tengah hari, isteri tanya, 'makan dengan Haji Ahmad ke tadi?" sebab saya tak kisah nak makan. Solat saja, balek semula ke pejabat.

Dengan kandungan Kopi Arabica, Guarana, Ubi Bit Merah dan Yis beras merah, Soya sebagai krimer, ternyata Red Guara Cafe adalah syahur lengkap untuk sepanjang hari berpuasa. Cuma bancuh dengan air didih tanpa menambah gula dan susu tenusu untuk menjaga khasiatnya.

TESTIMONI 8

sebelum kenal gc berat husband 82 kg.. memang overweight. dia ambil gc sebelum bulan puasa iaitu 1 pkt sehari selain dari exercise dan control makan. dia amalkan selama 2 bulan. masa raya tu adik-beradik dan saudara mara komen yg dia dah kurus.. memang skrg berat badan dah 72- 74 kg.. still boleh maintain berat badan. skrg ini adik-beradik dia pun dah start minum gc. lagi satu kawan office saya pun macam tu. dia minum gc selama 2 bulan. kawan-kawan office dah tegur dia kurus..wahal makan macam biasa je dan berat still sama. dari pemerhatian yang kak eda dapat, gc ini akan memecahkan lemak kat tangan, pinggang dan paha.

DIFORMULAKAN OLEH DR ZAKARIA (FRIM)

HARGA WM: RM19.80 | EM: RM21.80 | BRU:$11.50 | S'PORE $10.80

KOS PENGHANTARAN RM5.00

20GM X 16 Sachets






VENERGY CAPSULE
Ramuan hebat yang diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia untuk menyingkap dan menyerlahkan tenaga sebenar seorang lelaki,mengurangkan kesakitan akibat masalah pinggang disamping menjga kesihatan keseluruhan

RM88.00 ( WM) EM94.00 ( EM )

PRODUK WANITA

SET LENGKAP BERSALIN







SET LENGKAP BERSALIN
Selepas melahirkan anak, kebanyakan wanita sudah pasti akan mengadu bahawa tubuh badan mereka sudah 'lari'. Tubuh mereka tidak lagi seperti mereka masih anak dara. Selepas bersalin, mulalah terasa tubuh menggelember, longgar sana sini. Itu belum lagi termasuk lemak yang terkumpul di bahagian tubuh.

Pada ketika ini mulalah ada yang mengambil pil-pil kurus dan mengikuti program-program menguruskan badan di pusat-pusat kecantikan di sana-sini. Ada yang berjaya dan ada juga yang kekal seperti itu walaupun duit telah keluar beribu-ribu.

Sebenarnya, tidak mustahil bagi seseorang wanita itu untuk mengembalikan kecantikan dan kelangsingan tubuh mereka. Jika mereka mengikut amalan tradisional seperti berpantang atau mengambil produk-produk bersalin, terutamanya selepas sahaja bersalin, mungkin tubuh mereka akan langsing semula. Apa yang penting adalah kesungguhan dalam diri mereka untuk melakukannya.

Bagi anda yang ingin sihat dan langsing dalam proses berpantang, SET BERSALIN DCL adalah jalan penyelesaian yang terbaik.

Tidak seperti set-set bersalin yang lain, set bersalin DCL bukanlah jamu sebaliknya ia adalah makanan tambahan yang memberikan tenaga dan memperbaiki sistem dalaman badan anda setelah bersalin. SET BERSALIN DCL sangat sesuai untuk wanita masa kini ataupun wanita bandar yang tidak gemar atau sukar untuk menelan jamu yang dikatakan pahit.


Set lengkap bersalin DCL terdiri daripada :-

1) Red Guara Cafe

- membantu meningkatkan bekalan oksigen dalam badan (pernafasan)

- menambah kebolehan mendapatkan tenaga

- meningkatkan kesan hormon

- membuang angin dalam badan

16 sachet X 20gm RM19.80

2) Be-One Multi Gel

- membantu memecahkan lemak (perampingan)

- menghilangkan selulit

- memulih sengal-sengal badan dan sakit sendi

- membantu memanaskan badan

- baik untuk tujuan mengurut

- menghilangkan 'stretch mark' atau kesan di perut akibat mengandung

- boleh juga dijadikan sebagai param

100 gm RM44.50

3) Madu Amazing

- menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik

- memberi tenaga segera, stamina dan daya fikir

- menyembuh luka-luka dalaman dan luka akibat pembedahan

- memulihkan fungsi system peranakan

- kuatkan struktur darah

290 mg RM45.00

4) Bidadari

- kandungan madu dapat membekalkan tenaga yang diperlukan dan mempertingkatkan system imunisasi badan

- sirih mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, membantu membina rahim dan sistem peranakan

- kacip fatimah, menguatkan rahim serta mengetatkan faraj

- akar serapat baik untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan

- kurma membaiki system saraf, tekanan, meningkatkan tenaga seksual

- manjakani dapat membantu mengatasi keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj

- asam jawa dapat membantu pengeluaran peluh dan melangsingkan badan

- jarum emas mampu meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual

250 ml RM53.00

5) Nu Age

- mempertingkatkan ketahanan badan

- mempermudah dan percepatkan proses pengaliaran air dalam badan

- mempercepatkan proses penyembuhan

- membantu sel menjadi normal - membekal oksigen terhadap sel

- menambah daya tahan semulajadi

- menambah keupayaan seksual

- mengurangkan keletihan dan menambah tenaga

- meningkatkan semua fungsi organ system badan

- berupaya menambah air susu badan

15 sachet X 3gm RM78.00

SATU SET LENGKAP BERSALIN DCL HANYA PADA HARGA RM240.00 SAHAJA






SET 5P
Membantu supaya tercapai tindakan membina sel-sel awet muda- Membantu menurun dan mengawal berat badan- Menghasilkan seri kulit (wajah ceria)




Langkah 1 - Pencucian (Inte-Cleanse)
HARGA WM: RM48.00 EM: RM53.00
BRU: $27.50 S'PORE: $26.00
MAL 20020213T

Sistem pertahanan tubuh menurun adalah disebabkan oleh tabiat pemakanan yang tidak seimbangdan tercemar di mana mengakibatkan usus menjadi kotor dan bertoksid yang menyebabkan gangguan penyerapan makanan. Usus bertoksid akan menyebabkan darah bertoksid, manakala darah bertoksid akan menyebabkan pengangkutan zat-zat makanan dan oksigen tergugat dan boleh menyebabkan kesihatan terganggu. Colon yang bersih akan memperbetulkan penyerapan secara maksima segala zat-zat makanan, nutrisi dari produk kecantikan dan kesihatan yang diambil. Inte-cleanse sangat berkesan untuk membantu membersihkan masalah dalaman, sekaligus membantu melancarkan pembuangan najis. Hasilnya usus akan bersih daripada kotoran lama. Ini akan menambah kesan penyerapan zat-zat makanan dan vitamin di lumen usus. Kesan laxative ini juga membantu mengurangkan toksid daripada tubuh, seterusnya membantu mengimbangkan tekanan darah. Inte-cleanse juga boleh digunakan untuk tujuan mendapatkan tubuh yang menawan.






Langkah 2 - Pembakaran (Ry-Ilex)
HARGA WM: RM58.00 EM: RM65.00 BRUNEI: $34.00 S'PORE: $31.00
MAL 20031882T

Sangat berkesan membersih dan melancarkan perjalanan darah serta bertindak membersih, membina buah pinggang dan membersih saluran kencing. Membantu mobilisasi lemak, mengelakkan pertambahan lemak dan kolestrol, serta membantu meningkatkan metabolisma lemak. Juga amat baik untuk mencuci rahim wanita/system peranakan. Ramuan herba ajaib ini amat berkesan bertindak sebagai antioksidan dan mencegah penuaan sel.



Langkah 3 - Penyingkiran (Oxy Pi d'ionik)
HARGA WM: RM3.95 EM: RM4.60
BRUNEI: $2.30 S'PORE: $2.20
KKM 16 3(52/W/11)

Asid urik, fosfat dan keracunan makanan akan didetoksifikasi melalui penyerapan jisim air yang halus ke tisu-tisu yang kemudiannya akan membantu pemecahan dan pembuangan bahan-bahan toksid yang terkumpul dalam badan.



Langkah 4 - Pembinaan (Madu Amazing)
HARGA WM: RM45.00 EM: RM45.50 BRUNEI: $ 23.50 S'PORE: $22.50

Menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik. Mampu memberi tenaga segera, stamina dan daya fakir. Kombinasi kristal gamat sangat berkesan menyembuh luka-luka dalam badan dan pembedahan serta mampu dengan berkesan memulihkan fungsi system peranakan. Adunan ekstrak buah tin, zaitun dan kismis yang kaya dengan zat besi semulajadi amat baik untuk kuatkan struktur dalaman. Penting bagi mereka yang menghadapi masalah penyakit darah. Sangat baik untuk diamalkan oleh penghidap arthritis, jantung berlubang dan lumpuh.




Langkah 5 - Pembetulan CNS (Dbrain/Ebrain)
HARGA WM: RM39.50 EM: RM41.50 BRUNEI: $21.00 S'PORE: $20.80

Setiap manusia adalah doctor yang terbaik untuk dirinya. Namun disebabkan pencemaran makanan, udara dan terapi dadah serta penggunaan bahan awet dan pewarna makanan menyebabkan fungsi otak sebagai pusat kawalaturan saraf terjejas dan tidak dapat mengenalpasti punca sebenar penyakit seterusnya menurunkan


KHUSUS UNTUK KECANTIKKAN WANITA




Qshe adalah supplemen yg diperbuat daripada PUERARIA MIRIFICA untuk tujuan kecantikan dan kesihatan yang bertindak secara semulajadi pada tubuh. Berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit serta memberikan hasil dan kesan yang tidak mungkin anda perolehi dari produk² lain. Tidak perlu lagi menyeksa diri dengan suntikan kolagen atau pembedahan yang menyakitkan serta berisiko untuk menjadi cantik dan jelita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikkan dan kesihatan yang menyeluruh dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dalam dan luaran.

Antara kebaikannya adalah :

KULIT
*menganjalkan kulit yang telah melendut
*menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
*mengurangkan garis² halus
*mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
*menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
*menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
*melembutkan kulit agar kurang kasar dan kering
*merawat jerawat dari dalam
*mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
*mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
*melambatkan proses penuaan secara berkesan


KUKU
*mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
*menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
*meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
*kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat



RAMBUT
*mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
* mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
*menggalakkan pertumbuhan rambut baru
*melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
*menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat


BADAN
*melangsingkan badan dengan mempertingkatkan jisim badan tanpa lemak
*membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
*mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan


PAYUDARA & PUNGGUNG
*mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
*memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
*membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yg terbantut





RAHIM DAN VAGINA

* mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
*merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
*merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
*menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.

Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.

Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin

KESIHATAN
*Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
*mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
*membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
*mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
*mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
* menghalang ”mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh Jika tahap hormon di dalam badan semakin merosot, MAKA….

Akibat dari penurunan tahap kolagen dan serangan radikal bebas melemahkan dan mengurai serat kolagen di dalam epidermis. Pengurangan proteoglikan juga telah mengakibatkan serat kolagen jadi tidak sekata dan terganggu. Ini mengakibatkan kulit hilang keanjalan dan struktur kulit terjejas menyebabkan keadaan kulit jadi melendut dan garis-garis serta kedutan akan terbentuk.

Peningkatan kadar hormon estrogen akan menggalakkan peningkatan proteoglikan supaya dapat mengekalkan kalgen dalam susunan yang sekata, ini menjadikan keadaan kulit kembali anjal dan dapat menghilangkan garis-garis halus dan kedutan. Sebanyak 75% daripada tisu kulit manusia terdiri daripada kolagen yang penting untuk mengekalkan kelembutan dan keanjalan kulit. Kolagen berperanan besar dalam menjadikan kulit licin, anjal dan berseri, seperti semasa kulit kita di usia remaja.

Namun, penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Dan selepas usia 50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Masalah kulit kering, tidak bermaya, berkedut, dan melendut, keguguran rambut dan tidak bermaya, kuku yang lemah dan mudah rapuh, adalah disebabkan oleh pengurangan tahap kolagen dalam badan.

Penurunan kolagen juga menyebabkan kehilangan jisim badan tanpa lemak yang mengakibatkan penurunan metabolisma badan, maka peningkatan berat badan tanpa peningkatan di dalam pengambilan makanan akan terjadi. Semua ini disebabkan oleh kemerosotan tahap hormon di dalam badan.

Qshe adalah supplemen yg diperbuat daripada PUERARIA MIRIFICA untuk tujuan kecantikan dan kesihatan yang bertindak secara semulajadi pada tubuh. Berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit serta memberikan hasil dan kesan yang tidak mungkin anda perolehi dari produk² lain. Tidak perlu lagi menyeksa diri dengan suntikan kolagen atau pembedahan yang menyakitkan serta berisiko untuk menjadi cantik dan jelita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikkan dan kesihatan yang menyeluruh dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dalam dan luaran.


Akibat dari kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan merubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.

PERINGATAN :- Q-SHE TIDAK BOLEH DIMAKAN SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA MENGANDUNG.

MAKAN 3 BIJI SEBELUM TIDUR. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.

NO KKM : MAL 06081325TC

HARGA : WM - RM 68.00 EM - RM 75.00
BRU - B$38.50 S'PORE - $37.00



Apakah Bidadari??

• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).

Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures.

Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Helps overcoming white discharge
Helps overcoming pre-menstrual syndrome
Building the womb
Contracting the womb
Contracting the vaginal muscles
Narrowing the vagina
Strengtening the gripping system
Enhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourse
Increasing collagen in the body
Beautifying the skin and enhancing facial charm
Helping in expelling bodily and mouth odours
Reducing body heat
Firming the breasts
Helping in improving the IQ
Supplying instant energy
Helping in treating ulcers and post-operation wounds

Persoalan Tentang Bidadari

• Soalan :-

Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI jika bersalin operation?

• Jawapan:-

Selepas 3 hari bersalin operation sudah boleh mula mengambil BIDADARI

• Soalan :-

Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI semasa waktu pantang bersalin secara normal?

• Jawapan :-

Waktu yang PALING SELAMAT untuk mengambil bidadari selepas bersalin secara normal adalah selepas 3 minggu bersalin untuk mengelakkan dari berlakunya pendarahan yang banyak. Waktu 3 minggu selepas bersalin adalah waktu-waktu penghujung nifas, jadi, adalah sesuai untuk minum BIDADARI untuk mengeluarkan saki-baki darah kotor yang ada dan waktu itu, tubuh badan sudah mula pulih dan agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan.

• Soalan :-

Seawal usia berapa tahun boleh mengambil BIDADARI?

• Jawapan :-

Bidadari boleh diminum seawal usia 13 tahun lagi..Tiada kesan buruk terhadap si pemakan disebabkan ianya adalah produk pemakanan bukan ubat-ubatan. ini adalah kerana pada usia 13 tahun, kanak-kanak itu sedang menuju ke alam remaja dan akan melalui proses menjadi orang dewasa. Kadar sukatan untuk kanak-kanak 13 tahun ini adalah 1 sudu kecil setiap hari.

Apakah kebaikan yang akan diperolehi oleh kanak-kanak ini dari pengambilan bidadari?

a) baik untuk minda
b) baik untuk otot-otot
c) dapat membersihkan segala kekotoran dalam rahim semasa dalam proses ke arah kedewasaan atau tempoh sebelum datang bulan
d) mencantikkan payudara
e) mengelakkan dari terkena penyakit keputihan

• Soalan :-

Bolehkah BIDADARI membantu untuk mendapatkan zuriat?

• Jawapan :-

BIDADARI boleh memperbaiki sistem rahim dan menguatkan rahim. Ianya juga berkesan dalam perhubungan suami/isteri, ini secara tidak langsung dapat membantu dalam hubungan kelamin dan mengeratkan hubungan suami/isteri. Pengambilan BIDADARI beserta Nu-Age adalah dicadangkan untuk membantu anda mendapatkan zuriat.

Antara TESTIMONI PENGGUNA BIDADARI


Testimoni 1

Saya masih belum berkahwin.Terfikir utk mencuba produk Bidadari kerana terpegun dgn pengalaman kawan-kawan. Alhamdulillah, produk ini berjaya menyelesaikan masalah keputihan yg merunsingkan saya selama ini.Terimakasi BIDADARI..

Testimoni 2

Alhamdullilah kerana Bidadari telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba Bidadari.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia.

Testimoni 3

Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan Bidadari, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan "tugas" dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan Bidadari.Terimakasih kepada mereka yg mengenalkan Bidadari kpd saya.

Testimoni 4

Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu "keajaiban" telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol Bidadari telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 5

Memang saya nak order lagi, setakat ini alhamdulillah nampak kesan bila makan terasa denyutan kat breast nie,energy pun ok balik kerja taklah penat sangat masih boleh layan kerja rumah dan anak-anak dan yang paling penting untuk suami kadang2 rasa takut nak......sebab rasa macam anak dara.he...... so... satu je advise .. cuba dulu baru tau....

Testimoni 6

Saya masih bujang dan telah mengalami masalah senggugut sejak mula remaja. Setelah mengambil BIDADARI, senggugut yang menggangu hidup saya berbelas tahun lamanya telah hilang sepenuhnya. Selain itu keputihan yang serius yang sering saya alami juga semakin pulih.

Testimoni 7


Permulaan mengambil BIDADARI, payudara saya berasa agak sakit. Seminggu selepas itu, saya dapat rasakan payudara saya membentuk dengan cantik dan tegang. Selain itu, saya sering sendawa dan mengeluarkan angin dengan banyak. Mungkin ia adalah proses baik pulih gastrik yang saya alami. BIDADARI membuat suami lebih sayang.

Testimoni 8


Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Saya sering letih dan tidak berminat untuk bersama suami. Apatah lagi suami sering memberi komen bahawa dia tidak langsung merasa kemutan sewaktu bersama. Saya mencuba BIDADARI atas nasihat rakan dan sungguh ajaib apabila suami saya sangat terkejut dan memuji kehebatan perubahan tersebut. Saya akhirnya menjadi pelanggan setia BIDADARI.

Testimoni 9


kawan2, printech nak bagi testimoni ni...hubby baru balik kelmarin (hubby further study degree kat arau-2 minggu skali baru balik) ..pastu bermula upacara.. perghh... memang fit & tight!! ~malu!!! printech tak mkn byk bdari ni..sehari 2 sudu jerk. panassss...kang horny kang camner?? nayaaa je..kalo laki ada slalu takper gaks! selamat mencuba b'dari.. akukah bidadari hubby? la..la...la..la..

Testimoni 10

haz baru 2 hari minum..sedap!!! nyum nyum.... haz lom kawen, sajer minum nak bg kuat rahim & ilangkan keputihan...betul laa ...baru 2 hari, dah kurang keputihan tu!!! ni yg nak beli lagik ni..

Testimoni 11

bidadari ni membekalkan tenaga jugak eek?semalam bam letih betul..dah la balik sendiri naik bas..balik rumah kena sental baju 2 bakul..mesin kantoi... mlm lak susah nak tido...selalunya waktu pagi mesti lesu..hari ni ok pulak..hehehe sebelum jam menjerit..bam dah bangun dulu..

Testimoni 12


lepas terima tu dah minum.. 2 jam dah berkesan kot...2 hari berturut plak cik abang meminta....sabo je le....memang best le kot!!...bab PD tu leas sseminggu bleh nampak perubahan kot... tak yah tanya cik abang.. expressi muka pun bleh tau..perbezaanya....

Testimoni 13

baru pasan tadi nih...kita punyer tottt. tu tak basah eissskkk baru je makan bidadari nih.

Testimoni 14

bukan nak bodek..bidadari ni mmg best la..masalah keputihan yg bam hadapi sejak akil baligh telah berakhir..ewah... nasib baik akak citer pasal mender ni..kalo tak sampai bila2 org tak tau pasal nih, puas hati sungguh....

Testimoni 15

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******... kekekeke... dia kata... "perghhhh..." yg selebihnya malulah tommy nak kata... yg penting dia sungguh PUAS HATI...!!!

Testimoni 16

ada mmember opis tu siap citer dgn asben dia...tak sabar nak try...dia selalu project weekend je...sbb penat tapi bidadari punya pasal..malam ari keje pun jadi dah!!!..gelak tul....dah le dia kata best...rapat...asben dia pun suka gak..sejak dia beranak 2, asben komplen...longgar dah!!...

Testimoni 17

wokay...demi kengkawan semua...marilah kita membidadarikan diri sendri sebelum betui2 jd bidadari... mula2 makan...mmg keputihan kuar byk...agaknya nak cuci kot...after few days...mmg terasa 'keberkesanan' nya...termasuk lah 'si dia'... ..cam baru kawen plaks... ...'kebanjiran' pun kureng....'kelonggaran' pun dah dibaik pulih....kire almost ke keadan asal lah... ...berikan kita tenaga & bersemangat utk bersama

Testimoni 18

best betul lah! tak rugi menerai! daya kemutan tu, fullamak (apalah cabul sangat mulut aku ni!) tapi, memang betul kak! best! pd yg nak menerai tu, tak rugi! PD pun, np rasa, nak kena tukar saiz baru 34b kot! tapi, memang mantep gitu... yezzzaarrrr....

Testimoni 19


Alhamdulillah Bidadari ni dah solve masalah yang duk haunted kita selama ni...dulu selalu je kita punya seluar kecik tu kotor sikit..bila ade discharge ..nak2 masa keputihan atau masa lepas period tu...tapi alhamdulillah sejak minum bidadari beberapa minggu ni without fail..dah tak de masalah tu...bersih je seluar kecik tu..kalau tak jenuh nak tukar..pastu perasannya kat "tut" tu dah kurang bau yang kurang menyenangkan..ni semua sebab dulu masa pregnant kita alami keputihan yang banyak..lepas pregnant dia kurang sket..tapi sekarang ni dah tak de...

Testimoni 20

I ada masalah ekzema di kulit muka yang membuatkan ia mengelupas dan sentiasa nampak kulit yang mengelupas tu dipipi .so smlm baru perasan yg kulit mengelupas tu dah takda...smooth je...memang tergezut tak terkata la.nak caya ngan tak caya, kena caya jugakla.sbb dah bertahun kulit mengelupas tu dok ada kat pipi ni, tetiba dah hilang...pastu tumit kaki yang merekah besar selama ni, dah jadik merekah kecikk...miracle tol la...

Testimoni 21

xde apa nak kata cuma................BESSSSSST aaa produk ni....satu je lagi tak try..apa tu venergy....

Testimoni 22

alhamdulillah la..biddari ni banyak bagi kebaikan hehe..elok untuk buat amalan berterusan ehhe

Testimoni 23

sib baik I dah ok dah...now period teratur dan boleh diagak kedatangannya berdasarkan hari

Testimoni 24

Happy giler sebb first botol dah tinggal sikit. Belum habis sebotol....kesannya umpppphhhhhhhh.......Best aaaa......sesapa yg belum rasa itu bidadari lagi....cepat2 le terbuka hati utk mencuba.

Testimoni 25

Nak share 1 Kisah Benar....seorang sahabat...Beliau telah mendirikan rumahtangga selama 9 tahun tanpa kehadiran cahayamata....berbagai usaha telah dijalankan mereka berserah sahaja. Ditakdirkan oleh Allah sahabat ni telah mencuba Bidadari + venergy. Alhamdulillah beliau telah disahkan hamil 6 minggu dan sedang menunggu kandungan kuat & sihat. Berita gembira itu beliau sampaikan dengan gembira dihadapan suami beliau.

Testimoni 26

Sungguh gembira sekali mendengarnya. Kini ada 2 lagi pasangan yg sedang menanti keputusan yg sama...telah menggunakan bidadari melebihi 3 bulan....masih bersabar & terus berusaha untuk hamil.....doakan mereka berhasil ...buat Puan Jumaah & Pn Allia...

Testimoni 27


Anyway.....makan 2 sudu aje ker? Akak mmg dah terlebih ler. Patut ler akak rasa seksi jer memanjang. Hehehe. Sampai suami akak yg keletihan pun terpaksa mengalah melayan. Penangan bidadari sungguh!

Testimoni 28

will order my 2nd bidadari by end of this week.. BIDADARI memang pergghhh!!!

Testimoni 29


bila i minum bidadari nie...mula2 takut gak nak minum takut ada side effect kan..tp dah beli dan sebab kerana teruja yuna minum...dlm 2 weeks memang nampak keberkesanannya tp x mungkin jugak mungkin disebabkan psyhcologhy kot..tapi bidadari nie mmg best...keputihan memang dah x de..rasa bersemangat pun ada..dulu mmg yuna nie cepat lesu dan letih..skrg dah x lg....bab bersama tuh jgn ckp laa kan...memang power laa... dulu mcm kurang nak bersama skrg nie dah kerap laa pulakso pada seme cubalah bidadari memang ianya membina dari dalam diri dan pergh laa

Testimoni 30


Saya baru 3 bulan join DCL, sebelum nie tak pernah pun join mana2 MLM. Product ini diperkenalkan oleh rakan sekerja saya dan saya telah mencuba bidadari.... hasilnya sungguh menakjubkan... so saya share product nie dgn rakan sekerja dan saudara mara... memang feedback yang diterima adalah positif....... Semoga saya berjaya seperti dealer yang lain... itulah impian saya ......HIDUP DCL.

Testimoni 31

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******... kekekeke... dia kata... "perghhhh..." yg selebihnya malulah i nak kata... yg penting dia sungguh PUAS HATI...!!!

Testimoni 32

saya ada masalah rahim turun (forlap 1st degree). so dr pakar suruh buat terapi 2 kali seminggu. (terapi sistem kemut) memandangkan saya bekerja dan tak sanggup dlm seminggu kena dtg lewat ke office, saya cuba cari alternatif lain.... terbaca pasal bidadari.selepas menggunakan bidadari selama sebulan memang terasa perbezaannya. pada mulanya, pinggang memanglah sakit selama seminggu dan lepas tu ok. bidadari ini mencuci segala kotoran dalam rahim kita .. segala darah beku akan keluar bila kita amalkan bidadari. kenalah makan ikut aturan kalau nak dapat effect yg betul. bidadari ini juga membantu proses sistem kemutan..menguatkan urat2 rahim tapi jangan lupa juga buat exercise kemutan. dengan melakukan 2 proses ini, kita akan dapat effect yg lebih lagi.

bila saya pergi checkup balik pada pakar sakit puan.. dr tu pun hairan sebab rahim clear .. dan rahim pun cuma turun sikit saja. dr suruh saya amalkan apa yg sedang saya lakukan skrg. so bidadari memang elok utk wanita yg mempunyai masalah rahim. bagi yg belum cuba lagi selamat mencuba.. insyallah akan dapat keberkesannannya.

Testimoni 33

1. tader 'stain' kat panties. basuh pun takyah nak sesusah sental cam dulu

2. dulu me agak lambat nak... er.. 'basah' la ni... hehhehehe... * yg ni hubby suka sangat. pelincir semulajadi gitu.. heheheh

3... hehehe... dulu pakai permata suri CNI, ketat masa baru 'tut' hubby nak masuk, then lama skit longgar. bidadari ni, hubby suka-suka-suka giler sbb ketat all da way. mcm tak percaya saja. tambah hubby makan venergy, rambut kami, tiap pagi, minggu ni... basah saja.. hehehehe. kalah masa baru kawin dulu.

Testimoni 34

-- ummi wrote:

sorilah sy diam diri...kurang sihat sejak akhir2 ni...berbadan dua..mcm tulah..

-- kmj wrote:

oo dah berapa bulan? tahniah! maksudnya dah 4orang usahawan dcl kedai-e yang berbadan dua..alhamdulillah rezeki..

--- ummi wrote:

dah 3 bulan lebih...ni pun ambil masa..nak lekat maybe berkat bidadari kot....alhamdulillah..

--- kmj wrote:

kesan bidadari ke? memang tunggu zuriat yek..yang kecik umur baper?

--- ummi wrote:

maybe kesan bidadari...yalah....setelah makan berapa botol pun sy tak ingat...sy usaha..mcm2 mkn...tp after bidadari..alhamdulillah..Allah izinkan..yg kecil dah 5 tahun...itu yg nak sgt lagi anak...period sy pun ok after mkn bidadari..kalau tidak..lambat...bagus produk ni..alhamdulillah....kita usaha...Allah makbulkan...yg penting sabar...

Testimoni 35

first customer ct ialah puan X yg sudah berkahwin dan belum dikurniakan cahaya mata. dia beli bidadari sebotol. 3 hari dia dah dapat kesan dia. kebetulan sera ni suami dia keje outstation 3 minggu pergi keje,3 minggu balik duduk umah. tu yang sera ni teruja menunggu suami dia balik selepas beberapa hari minum bidadari. tiba hari yang dinantikan tu,memang 'tight'. dia akui sangat keberkesanannya! lagi satu,dia sebelum ini kerap kene keputihan,sejak minum bidadari mmg kurang sangat laaaa. padahal selama ni dia pergi ambil ubat kat doktor,tapi still berulang keputihan dia. tapi bidadari dah pun selesaikan masalah dia ni. lagi satu yg dia perasan sgt ialah jerawat di belakang badan dia tu mengering dan kecut. tak payah sapu ubat apa lagi dah. memang dia puas hati sangat dgn bidadari ni. segala masalah berkurangan.

Testimoni 36

puan M ni ada masalah keputihan. agak kurang selesa kalau dia tak pakai panty liner. tapi sejak dia amalkan bidadari keputihan dia dah tiada. menakjubkan ye. dan dia lebih segar untuk mulakan hari kat tempat kerja. sebelum ni macam lesu je.
Bahan Kandungan :

- Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam, gunakan sudu PLASTIK, jangan letak dalam petisejuk dan elakkan dari mengambil sebarang minuman dalam 1 jam selepas minum bidadari.

Two table spoonfuls, twice daily (Normally reaction would be felt after about two hours). It would be best not to drink anything within an hour after taking the Bidadari.

HARGA : WM53.00 | EM: RM58.50 | BRU: $297.50 | S'PORE: $28.50
KOS PENGHANTARAN (sem. malaysia sahaja) : RM5.20
250ML








Mengandungi ekstrak daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi dan bahan makanan mewah serta garam-garam tisu berasaskan Bio-Teknologi yang telah teruji lebih 300 tahun yang dipelopori oleh Prof. Dr. Samuel Hahnemann (Pengasas Bio Teknologi - Homeopati dari German - 1810) dan diakui di seluruh dunia sungguh berkesan dalam proses pembongkaran penyakit seterusnya mempercepatkan proses penyembuhan secara semulajadi. Ianya juga berfungsi sebagai agen penahan sakit (pain killer) secara semulajadi tanpa kesan sampingan.

Konsep perawatan D-Bless berasaskan "Law of Similimum" (Hukum Persamaan), di mana kod penyakit tiruan (Artificial disease wave) dipotensikan mengikut aliran gelombang elektrik melalui proses pembantaian gelombang-gelombang elektrik ke atas jisim asal mengikut susunan atomik yang stabil dan lebih kuat yang dapat digunakan sebagai penawar kepada penyakit-penyakit tertentu. Contoh yang mudah; racun bisa ular dirawat dengan bisa ular itu sendiri.

D-Bless contains natural plants extracts, luxurious food substances and tissue salts based on bio-technology that have been tested for more than 300 years expounded by Prof. Dr. Samuel Hahnemann (Proponent of bio-technology). Homeopathy from Germany - 1810 and is acknowledged by food expert and homeopathic medicine experts from around the world is so effective in attacking ailments thus expediting the healing process, naturally. It also functions as or natural pain killer without any side effect.


Antara Kandungan :-

Acid Phosphoricum, Acnite, Air zam-zam, Allim Cepa, Allim Sativa, Aloe Vera, Anti Ageing Code, Anti Drugs, Anti Morphine, Arnica, Aurum Metalic, Avena Sativa, Barley Leaf, Barley Seed, Bee Pollen, Brain Tonic, Bryonia, Buah-buah terpilih, Calc Phos, Capsicum, Carbo Vegetablis, Charmomile, Chelidron, Children Growth, Chitosan, Chlorofil, Collagen & Polysakarida, Damiana, Echinachea, Electro Clustered Energy Water, Ferphos, Gamat, Ganoderma, Germanium Metalicum, Ginseng, Got cala, Graph, Gingko Biloba, Halia, Hydrocotile Asiatica, Insulin, Kacip Fatimah, Kali Phos, Lachesis, Lecitin, Lyngze, Madu Asli, Manjakani, Mengkudu (Noni), Mercurius, Multivatimins (23 vitamin), Nat Phos, Nigella Sativa (Habbatus Sauda), Phosporicum, Phytolaca, Propolis, Protein, Royal Jelly, Rumpai Laut (Sea Algae), Sarang Burung Layang-layang, Sarsaparilla (Kayu Sarsi), Silica, Spirullina, Sulphur, Tongkat Ali, Total Enzime, Ver Viv, 12 tisu garam dan lebih 50 lain-lain herba dan penawar.

Antara penyakit yang telah terbukti mampu ditangani :-

Asma, Arthritis, Rheumatism, Anaemia, Anti Cholestrol, Terbakar, Allergi, Keguguran, Masalah Darah, Jangkitan Bakteria, Sembelit, Kanser, Pembesaran kanak-kanak, Kencing Manis, Fungsi detoksifikasi, Internal Secretion, Kesihatan umum lelaki dan wanita, jangkitan virus dan lain-lain penyakit.

Kesan Tindakbalas :-

Jika anda mengalami keadaan di mana penyakit lama muncul kembali atau yang sedang dialami menjadi lebih sakit sedikit, dan perubahan pada fizikal tertentu, diharap jangan panik. Ianya merupakan 'healing crisis' yang bersifat sementara waktu. Jika perlu anda boleh kurangkan dos dan meneruskan dos yang disyorkan apabila keadaan pulih seperti sediakala.

Peringatan :-

Dbless tidak mengandungi bahan berbahaya. Walau bagaimanapun, tidak digalakkan untuk wanita yang mengandung di bawah 4 bulan.

Testimoni

Saya tidak mempunyai testimoni sendiri mengenai kehebatan d-bless ini. Tapi saya belikan untuk ibu saya yang selalu sakit-sakit badan dan bisa-bisa. Terutama tapak kaki kiri beliau yang selalu membengkak. Ibu saya seorang yang begitu aktif. Dia menjaga abah saya yang tidak boleh bergerak banyak akibat pelbagai penyakit yang bukan pembunuh. Tapi sakit seperti tulang, jantung yang sudah dibuat by-pass dan sudahpun melepasi had masa 10 tahun, jadi, jantung sudah mula menampakkan tanda-tanda kegagalannya sedikit demi sedikit. Ibu jugaklah pemandu peribadi abah ke mana-mana sahaja, dia juga tukang segala. Kiranya segala kerja dia buat dan mereka selalu ke sana-ke mari hingga ke Kelantan, Johor dan Kedah. Ibulah yang memandu. Kesihatannya selalu terganggu. Demi membantu ibu sedapat yang mungkin, saya bekalkan beliau dengan d-bless. Alhamdulillah, bengkak kakinya sudahpun surut yang menurut doktor, harus menjalani terapi demah/rendam dengan ais. Bisa-bisa dan sakit-sakit badan, jarang dia rasa. D-bless amat sesuai untuk mereka yang mempunyai penyakit yang kronik. Sehingga ke tahap barah. Tetapi harus lah kita tahan akan 'healing crisis' nya yang boleh mengakibatkan demam dan ada yang berlarutan sehingga seminggu. Sebenarnya cara perubatan Homeopathy adalah membongkar segala penyakit kita dan mengubatinya. Homeopathy bukan seperti dadah atau ubatan lain yang membenamkan penyakit di dalam badan kita dan akhirnya mengakibatkan penyakit yang lain pula. Jadi, anda mestilah kena bersabar dan bertahan jika mahu sembuh dari pelbagai penyakit. D-bless amat-amat istimewa cara pengubatannya. Begitu ramai yang telah sembuh dari penyakit kronik mereka.

Cara Pengambilan :-

Kemam sepasang D-Bless pagi dan malam.

HARGA WM: RM76.00 | EM: 83.00 | BRUNEI: $42.00 | S'PORE: $40.00
Kos Penghantaran (sem. malaysia sahaja): RM5.00
90 Tablets






Sejarah NuAge

Telah dipercayai bahawa wanita-wanita di negara Scandinavia ada menyimpan rahsia untuk kejelitaan yang berkekalan. Walaupun dalam usia lanjut, wajah seri ayu dan kulit lembut seolah-olah tidak mempedulikan kesan hayat dan masa berlalu. Sains kini memberitahu kita bahawa rahsia Scandinavia itu bukan sebenarnya unsur-unsur genetik belaka. Kajian bertahun-tahun telah membuktikan bahawa tabiat pemakanan negara Nordik ini yang kaya dengan sumber semulajadi Bio Marin yang sebenarnya banyak mempengaruhi kesihatan dan kejelitaan kulit.

Apakah adunan di dalam NuAge?

Diadun daripada sumber makanan asli mewah yang menakjubkan, iaitu sumber marin (polysakarida, collagen, protein, chondroitins, elastin, karbohidrat dan lain-lain), ekstrasi dari buah anggur (grape) dan sayuran terpilih. Tanpa bahan kimia, suci dan halal.


Kesan Kecantikan

• Mengaktifkan serta membina sel-sel awet muda
• Mengawal bentuk badan
• Membantu memecahkan lemak
• Menghaluskan, menegang, melembap kulit
• Mencerahkan lebam bawah mata
• Mengatasi jerawat atau jeragat akibat hormon tidak stabil
• Mengatasi masalah kutil
• Mengatasi masalah pori-pori terbuka
• Mengatasi masalah bibir mudah pecah
• Mengatasi masalah kulit tangan dan kaki pecah
• Mengatasi masalah kuku mudah pecah
• Membantu merawat kulit muka yang rosak kerana penggunaan skincare yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya

Anti ageing
Reduce fat layers
Control over your body shape
Improves skin texture
Improves skin softness
Improves skin elasticity
Improves skin moisture
Repairs hand and leg skin repture
Repairs fagile finger nails
Reduce black patch under the eyes
Diminishes pimple problems
Reduces blemishes
Minimizes open pores
Repairs crack lips
Help heals facial skin due effect of hash chemical in cosmetic




Kesan Kesihatan
• Membuang toksin dalam tubuh
• Membantu memulihkan luka luaran dan dalaman
• Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan
• Membantu mengawal darah tinggi
• Mampu membersih dan membina kolon/usus
• Membantu proses penghadaman
• Membantu mengatasi masalah berak berdarah
• Membina, membersih dan melancarkan peredaran haid yang tidak teratur
• Mengawal/melambatkan proses menopous
• Sesuai untuk senggugut
• Membantu mengatasi masalah kerap keguguran
• Membantu mengatasi masalah kencing tak lawas
• Membantu mengatasi masalah kerap kena bisul
• Menguatkan akar rambut
• Meningkatkan daya ingatan
• Memulihkan daya tidur
• Sesuai untuk buasir, migrain, batu karang, gastrik, ulser, jantung berlubang dan lain-lain kekurangan jantung
• Meningkatkan stamina

Detoxification functions
Improves memory
Improves digestive system
Reduce insomnia
Heals and reduce haemorrhoids
Eliminate pain in joints or bones
Restore menstrual disorder
Eliminate or reduce period pains
Improve overall blood flow
Internal and external wounds heals faster
Controls and slow down the aging process
Heals gastric and ulcer
Improves immune system
Help to control blood cholesterol
Stronger immune system
Increase sexual desires
Reduces frequent abortions
Improve and restore urination
Strengthen hairs
Develop strong immune system

Soaljawab Tentang NuAge.

Soalan :-

Adakah NuAge memerlukan kelulusan daripada Kementerian Kesihatan?

Jawapan :-

Tidak, NuAge adalah produk di bawah Bahagian Kawalan Mutu Makanan

Soalan :-

Apakah perbezaan NuAge dengan produk-produk kecantikan (pemakanan) yang lain?

Jawapan :-

1) Formulasi NuAge bukan sahaja untuk kesan kecantikan dan awet muda tetapi ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan dan membantu merawat penyakit

2) Komponen-komponen marin NuAge adalah murni dan segar. Ini dapat mengekalkan kesan alahan dan kesan kerumitan.

3) Potensi rumusan NuAge adalah 4 kali lebih berkuasa dari produk yang terkenal dan termahal di pasaran Malaysia.

4) Anda hanya perlu makan NuAge sekali sehari sahaja.

5) NuAge lebih cepat bertindak - pengguna akan mula merasa kesan kebaikan dalam tempoh beberapa hari sahaja.

6) NuAge cepat berkesan kerana sifat mudah hadam bahan aktifnya.

7) Membantu supaya otot-otot jadi kurang lapisan lemak - cepatkan sintesis protein dan lengahkan katabolisma protein (pecahan protein).

Soalan :-

Kenapa NuAge di dalam sachet (kristal) dan tidak berbentuk pil atau kapsul dll?

Jawapan :-

NuAge adalah berbentuk kristal halus. Ia dibuat sedemikian rupa supaya mencapai penyerapan segera yang lebih cekap dan cepat.

Soalan :-

Adalah NuAge dibuat untuk kaum wanita sahaja?

Jawapan :-

Tidak, ia adalah makanan berfungsi dibuat untuk lelaki dan wanita serta kanak-kanak.

Soalan :-

Apabila memakan NuAge, bolehkah seseorang mengambil makanan tambahan, vitamin, ubat-ubatan hospital, alopathy, ubat tradisional, ubat homeopathy atau lain-lain ubat alternatif?

Jawapan :-

NuAge adalah makanan yang bermutu. Anda boleh ambil sebarang ubat-ubatan, makanan tambahan atau vitamin bersama dengan NuAge. NuAge akan bertindak mengoptimakan keberkesanan tindakbalas ubat-ubatan dan makanan lain yang dimakan.

Soalan :-

Adakah NuAge sesuai untuk WANITA HAMIL?

Jawapan :-

Kajian telah membuktikan bahawa wanita hamil hanya perlukan makanan biasa. Makanan tambahan dan juga ubatan biasa jika boleh dielak adalah lebih baik. Formulasi NuAge memungkinkan tubuh akan merasa sedikit panas, di mana mungkin ianya tidak sesuai bagi sebahagian wanita hamil , TERUTAMA DI AWAL KEHAMILAN.

Soalan :-

Bolehkan NuAge dimakan oleh kanak-kanak?

Jawapan :-

Boleh. NuAge adalah selamat untuk kanak-kanak. Untuk kecederaan, luka, asma, lelah dan anak yang selalu berpenyakit boleh diberi NuAge. Orang dewasa dan juga kanak-kanak yang ada masalah jantung adalah sangat baik diberi makan untuk mengatasi beberapa jenis kekurangan jantung. Untuk kanak-kanak cuma berikan 1/4 - 1/2 sachet sehari. Jika susah makan, campurkan dengan jem atau jus dalam sudu kemudian minum secawan air.

Soalan :-

NuAge adalah makanan sumber yang kaya dengan marin (laut), adakah ianya akan menyebabkan alahan?

Jawapan :-

Daripada ujian dan maklumbalas adalah dianggap bahawa NuAge mungkin akan menyebabkan sedikit alahan kepada pengguna yang terlalu sensitif kepada makanan laut. Walaubagaimanapun, ramai pengguna yang mempunyai masalah alahan telah pulih setelah mengamalkan NuAge. Pada peringkat permulaan, mungkin terdapat sedikit tindakbalas (gatal-gatal) akan berlaku. Jangan berhenti makan NuAge. Amalkan makan lebih buah dan sayuran dan lebihkan minum air setiap hari, 8-12 gelas besar sehari dan jerawat akan hilang.

Soalan :-

Adalah akan berlaku kesan sampingan setelah memakan NuAge?

Jawapan :-

Tidak. Penggunaan NuAge memungkinkan berlakunya "healing crisis" atau kesan tindakbalas sebagai sebahagian dari proses perawatan dan penyembuhan pada kes dan keadaan tertentu. Jika anda mengalami keadaan di mana penyakit lama muncul kembali atau yang sedang dialami menjadi lebih sakit sedikit dan perubahan kepada fizikal tertentu, diharap jangan panik. Ianya merupakan kesan "healing crisis" yang bersifat sementara waktu. Ianya berlaku adalah kerana segala jenis racun/toksid dari badan dikeluarkan dan setiap kali NuAge bertindak ke atas sesuatu penyakit juga akan memungkinkan berlakunya kesan "healing crisis". Oleh kerana itu, "healing crisis" mungkin akan berlaku beberapa kali pada seseorang itu (bergantung kepada penyakit seseorang).


Soalan :-

Apakah kesan tindakbalas pemulihan yang selalu dialami oleh pengamal NuAge?

Jawapan :-

Antara kesan tindakbalas pemulihan kemungkinan dialami oleh pengamal NuAge adalah di antaranya :-

- Rasa mengantuk, sedikit keletihan, pening-pening, sedikit menggigil serta sedikit rasa sakit-sakit di bahagian-bahagian tertentu (selalunya pada organ yang pernah bermasalah atau sedang mengalami masalah). Kepada sebilangan orang yang berdarah kotor (tidak buang air besar), kemungkinan jerawat akan terjadi selepas beberapa hari.

-Jika berlaku keadaan seperti ini, diharap jangan panik. Ianya bukan kesan sampingan. Ia merupakan satu tindakbalas positif bagi tempoh sementara waktu sahaja. Teruskan makan NuAge dan minum air secukupnya.

Soalan :-

Adakah NuAge lebih mahal jika dibandingkan dengan produk lain di pasaran?

Jawapan :-

Tidak. Ianya lebih berkhasiat dari jenama yang paling terkenal di pasaran antarabangsa. Kerana mutu dan khasiatnya, ia terkenal untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam dan luar maka ianya amat menjimatkan.

Soalan :-

Apakah cara yang terbaik untuk makan NuAge?

Jawapan :-

Cara yang paling sempurna adalah dimakan semasa perut masih kosong pada awal pagi. Tuangkan Kristal NuAge ke dalam mulut (atau lidah) dan minum segelas air suam atau air jus 30 minit selepas pengambilan NuAge.

Dewasa (14 tahun ke atas) - 1 sachet sekali sehari

Kanak-kanak (12-14 tahun) - 1/2 sachet sekali sehari

Kanak-kanak (3 - 12 tahun) - 1/3 sachet sekali sehari

Kanak-kanak (kurang dari 3 tahun) - 1/4 sachet sekali sehari


TESTIMONI 1

Masalah bermula selepas melahirkan anak pertama secara pembedahan 14 tahun yang lalu. Semenjak itu, masalah kesihatan semakin teruk tanpa disedari. Saya mula mengidap Insomia kerana asyik terjaga di waktu malam kerana menyusukan anak. Semakin lama, semakin sukar untuk tidur dengan nyenyak. Mudah sangat terjaga walau terdengar bunyi yang perlahan. Kesemua empat anak saya, saya menyusukan sendiri sehingga berumur 2 tahun lebih (kecuali yg sulung sehinnga 8 bulan shj). Semenjak mula mengambil nuage, perubahan agak begitu ketara. Selang 2 malam, saya sudah dapat tidur yang nyenyak. Saya dapat mencapai Rapid Eye Movement (REM). Saya menjalani pembedahan caesarean sebanyak 3 kali. Yg sulung dibius sepenuhanya. Anak yang ke 3 dan ke 4 (2 tahun 5 bulan sekarang) adalah secara ?Spinal? (bius separuh badan). Luka akibat pembedahan demi pembedahan, sudah pasti lambat atau susah untuk sembuh sepenuhnya. Sejak melahirkan anak yang pertama, saya mengalami masalah urat. Urat yang tegang dibeberapa bahagian badan, sengal, ngilu, sakit, bengkak dan lain-lain lagi. Spinal/bius 2 kali di tempat yang sama, mengakibatkan urat di bahagian antara tulang belakang dan tengah pinggang sentiasa bengkak dan sakit. Lebih menyeksakan apabila hampir pra PMS. Bidan ada mengatakan yang bengkak di situ akan sentiasa ada. Urat kaki sebelah kanan dari tulang sendi punggung hingga ke betis, sentiasa rasa seperti tegang dan sakit. Bila sudah mencangkung, susah untuk berdiri semula..pasti kaki kanan seperti lemah. Saya tidak boleh membongkok atau rukuk lebih dari 3 minit. Hampir setiap malam sebelum tidur, saya wajib menyapu minyak angin pada bahagian betis dan pinggang. Kadang-kala perkhidmatan anak-anak untuk memijak-mijak kaki saya sebelum tidur amat diperlukan. Saya juga pernah mengurut dengan tukang urut lelaki (tanpa perlu membuka pakaian maupun tudung) yang mengatakan saya ini KEBAL, sebab saya boleh menanggung kesakitan urat yg tegang, keras, masuk angin dan lain-lain sekian lama. Alhamdulillah..tanpa disangka, hampir 90% masalah saya beransur hilang dengan pengambilan nuage. Tiada lagi rasa ngilu di bahagian bekas jahit dan sakit. Bengkak di bahagian spinal sudah hilang. Saya tidak perlu menyapu minyak angin selalu. Tak perlu lagi pantang makan sayur-sayur yang sejuk.

TESTIMONI 2

memang sejak di perkenal kan dgn nu age ni, sampai sekarang ct masih mengambil nu age dah nak masuk 6 kotak dah .. alhamdulillah... prubahan yang di rasakan memang menakjubkan, kan terdapat dalam hadis, tiada penyakit yang tiada ubatnya, jadi, kita kena ikhtiar. maka, ikhtiar kita, kita kena lah carikan penawarnya, seeloknya bukan dari kalangan jenis mengandungi ubatan? dari kalangan dadah tidak tepu (betul ker istilah ct nie..) sejak ct baca pengalaman mengamalkan nu age, beliau cakap memang berkesan terutama selepas beliau melakukan pembedahan caeseran, jadi ct ni pun pernah alami pembedahan juga tapi bukan pembedahan bersalin tetapi kemalangan. ermm... malas nak cerita yang lepas? tapi ct nak cerita pengalaman ct dari kesan memakan nu age ini.

1) JARI TENGAH CT TERPUTUS URAT(bukan putus jari tao..!) SBB KENA PINGGAN MAKAN PECAH MASA TINGKATAN 5: kaki ni takleh gerak/belokkan ke kanan, ke kiri tapi sejak makan nu age, kaki ni mula rasa kebas, kalau nak solat, masa duduk, dulu kebas, skrg dia dah pandai lenguh dah.. maknanya ada respon...!! alhamdulillah... semua ni ketentuan Allah, wallahualam..

2) BAHU KIRI CT PATAH, DAH MASUKKAN PLATE BESI 12 CM MASA DUK BLAJA KOLEJ TAHUN 1998: dulu kalau nak tido takleh lelama sebelah kiri ni, kalau tertindih bahu ni, memang kalau kita brbalik ke sebelah kanan, bahu ni akan jadik lumpuh secara automatik..!!tapi kejap jer dalam seminit.. tapi bimbang laa kan, takut buat selamanya.. ct pernah lumpuh tangan kiri akibat kemalangan ini selama 2 bulan, memang 100% lumpuh...! tapi banyak buat exercise/solat hajat, sejak haritu , memang boleh gerak, tapi takleh lasak?. sejak makan nu age, ct dah boleh tido mengiring sebelah kiri dengan lebih lama dan tangan kiri dah boleh letak atas hadi masa nak tido, wallahualam.

3) MASA MAKAN SEJAK SETAHUN DUA NI SELALU TERCEKIK: orang tua kan ker larang kita makan nasi berselang air? so,ct selalu tercekik... memang memalukan.. nampak sangat pelahap..!! tapi tulah selalu tercekik, ct selalu teguk air sampai hb selalu marah (paham? lerrrrr.....) skrg memang totally dah dibuang dengan tabiat tu. ct tak sedar tau, hb yang tegur, aikk... awak dah tak tercekik masa makan? yang ct perasan ialah apabila ct makan selepas teguk GC, dan waktu sebelum tido malam tu tuang nu age. tapi org makan nu age pagi kan? tapi ct teguk malam sbb memang ade kesan keesokkan hari tu.

4) TABIAT TIDUR MENIARAP MENYEBABKAN SAKIT BELAKANG: yang ni nampak dengan jelas sangaaaat..!! sejak amalkan nu age, memang badan rasa ringan jer... kalau nak bangun senang jerk.. ct kan ker montel & debab.. heheh... so perkara susah nak bangun apabile duduk lama/tidur meniarap memang ct alami. sejak amalkan nu age ni, memang berhasil... wallahualam...

TESTIMONI 3

akak pun baru masok hari ketiga makan nuage ni. Memang lain org lain taste bud dia yer. Pada akak, nuage ni memang la tersangat sodap. Kalau boleh langgah 2, 3 sachet sekali hadap pon tak per. tak payah telan air pun tak pe gak. Tapi tak leh lah kan. Cakap pasal kesan dia plak, hmm.. semenjak dua menjak ni, muka ni macam naik ruam plak. Merah merah gitu. Healing crisis ke tu? Muka akak walaupun selama ni tak lah licin cam ct norhaliza gitu, tapi masalah jerawat memg tak ada. Tapi la ni ada lak bintik bintik merah naik kat dahi & pipi. Harap harap mende ni hilang dlm seminggu ni, 'coz 1st May nanti anak sedara punya wedding. Malu la weh..kalau muka ku sebegini ghoper nye. anyway, semenjak guna produk-produk dcl ni memang terasa sehat badan. Walaupun baru je lagi guna, about satu minggu setengah gitu, dah terasa kesan positif. Yg macam Sheila cakap pasai sakit lutut sumer tu, mmg betol lah sgt nya. Seblom ni, lutut akak selalu sakit. Almaklumlah kan, badan kita ni 'kiut-miut'..Tapi la ni, banyak sgt kureng nyer. Kalau nak sujud waktu solat tu, laju je turunnye. kalau dulu, kena slow-slow sket.. akak skang dah masuk kotak kedua (dah tinggai separuh).

Kesan-kesan yg paling obvious:

1) ruam-ruam kat bahu & atas breast. Mmg kalau garuk sedap betul..tapi tahan kan jer lah..

2) ngantuk giler waktu pagi, esp time tengah drive kete gi kerja. Kekadang tu rasa cam nak berenti tepi jalan sat , layan bijik mata... Tapi kulit tapak kaki masih lagi tak brapa ada perubahan. Masih lagi keras cam kulit buaya..agaknye nak kena rembat dua tiga kotak lagi kot baru kulit buaya tuh bertukar jadi kulit cicak...

TESTIMONI 4

tommy pun dah langgah nuage nie.. dah masuk 2nd box... seperti yg kak Leila kata, mmglah nampak perubahannya... pecah kaki alhamdullilah dah kureng... so, pada sesaper yg nak cuba.. cubalah... tak rugi tau...!! sungguh berbaloi

TESTIMONI 5

Kulit muka saya, warnanya tak serata. Saya sudah mencuba pelbagai produk yang menawarkan pelbagai keistimewaan, namun tidak banyak yang berubah. Di bahagian tulang pipi masih kelihatan jeragat dan agak kasar kulit muka saya. Nuage telah mengurangkan tompokan jeragat dan parut jerawat lebih mudah hilang (jerawat tumbuh 2 biji akibat healing crisis). Warna muka hampir sekata dan saya tak perlu memakai foundation untuk kulit wajah kelihatan licin dan rata. Bahagian bawah dagu juga kulitnya lebih lembut dan halus.

TESTIMONI 6

Saya juga malu untuk memakai baju tanpa lengan di rumah kerana kulit di bahagian bawah lengan pecah-pecah akibat penahanan air yang berlaku (water retention). Lengan saya amat hodoh. Kelihatan seperti dikelar-kelar dan bahagian dalam kulit yang nipis ini pula, seperti telah mati. Dicubit, ditarik, sudah tidak rasa apa-apa. Contoh rupanya seperti Roti Perancis (French Loaf) di mana bahagian permukaan di kelar-kelar sebelum dibakar. Dan selepas dibakar, kelar-kelar tersebut akan kelihatan dengan lebih ketara dan berkedut-kedut/berlapis-lapis sedangkan kulit luar roti itu licin sahaja. Berbagai jenis gel atau krim telah saya cuba untuk disapu agar dapat mengurangkan keadaan kulit yang pecah dan menggelambir ini. Namun, Mungkin kerana kulit yang pecah-pecah ini sudah mati maka susah untuk saya mengurangkan saiz lengan saya yang besar dan menggelambir.

TESTIMONI 7

Dengan pengambilan Nuage, saya tak sangka yang saya dapat merasakan deria sentuhan di kulit yang pecah-pecah. Apabila dicubit, saya sudah boleh merasa sakit. Saya rasa itu menunjukkan kulit 'mati' saya dapat dipulihkan Kini kelar-kelar yang kelihatan hodoh, sudah semakin halus dan semakin rapat. Maka dengan bantuan Gel Multi-Active, saya dapat mengecilkan sedikit saiz lengan dan lebih pejal. Itulah di antara kebaikan yang saya dapat dari pengambilan nuage.
Bahan Kandungan :

- Protin dan karbohidrat marin, ekstrak buah-buahan, sayur-sayuran asli dan kondisioner makanan yang dibernarkan.

Cara Pengambilan :

Tuang 1 sachet NuAge ke dalam mulut, hisap dan telan. Cuba elak dari ambil sebarang minuman dalam 30 minit selepas pengambilan NuAge. Pengambilan cuma 1 sachet setiap awal pagi semasa perut kosong.

HARGA WM: RM78.00 | EM: RM85.00 | BRU: $41.00 | S'PORE $41.00

KOS PENGHANTARAN : RM5.00

3GM X 15 Sachets

SET HAMIL DCL

SET HAMIL DCL
Apakah Bidadari??

• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).
Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures.

Apakah kelebihan BIDADARI??
• Membantu masalah keputihan• Membantu mengatasi masalah senggugut• Membina rahim• Mengecutkan rahim• Mengecutkan otot faraj• Menyempitkan faraj• Menguatkan system kemutan• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin• Menambahkan kolagen dalam badan• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut• Melegakan panas badan• Menegangkan payudara• Membantu merawat IQ• Membekalkan tenaga segera• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Helps overcoming white dischargeHelps overcoming pre-menstrual syndromeBuilding the wombContracting the wombContracting the vaginal musclesNarrowing the vaginaStrengtening the gripping systemEnhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourseIncreasing collagen in the bodyBeautifying the skin and enhancing facial charmHelping in expelling bodily and mouth odoursReducing body heatFirming the breastsHelping in improving the IQSupplying instant energyHelping in treating ulcers and post-operation wounds

Bahan Kandungan :
- Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

LARANGAN :
JANGAN AMBIL BIDADARI SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA TEMPOH KEHAMILAN.

HARGA : WM53.00 EM: RM58.00 BRU: $29.50 S'PORE: $28.50 250ML


Sejarah NuAge
Telah dipercayai bahawa wanita-wanita di negara Scandinavia ada menyimpan rahsia untuk kejelitaan yang berkekalan. Walaupun dalam usia lanjut, wajah seri ayu dan kulit lembut seolah-olah tidak mempedulikan kesan hayat dan masa berlalu. Sains kini memberitahu kita bahawa rahsia Scandinavia itu bukan sebenarnya unsur-unsur genetik belaka. Kajian bertahun-tahun telah membuktikan bahawa tabiat pemakanan negara Nordik ini yang kaya dengan sumber semulajadi Bio Marin yang sebenarnya banyak mempengaruhi kesihatan dan kejelitaan kulit.

Apakah adunan di dalam NuAge?
Diadun daripada sumber makanan asli mewah yang menakjubkan, iaitu sumber marin (polysakarida, collagen, protein, chondroitins, elastin, karbohidrat dan lain-lain), ekstrasi dari buah anggur (grape) dan sayuran terpilih. Tanpa bahan kimia, suci dan halal.

Kesan Kesihatan
• Membuang toksin dalam tubuh• Membantu memulihkan luka luaran dan dalaman• Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan• Membantu mengawal darah tinggi• Mampu membersih dan membina kolon/usus• Membantu proses penghadaman• Membantu mengatasi masalah berak berdarah• Membina, membersih dan melancarkan peredaran haid yang tidak teratur• Mengawal/melambatkan proses menopous• Sesuai untuk senggugut• Membantu mengatasi masalah kerap keguguran• Membantu mengatasi masalah kencing tak lawas• Membantu mengatasi masalah kerap kena bisul• Menguatkan akar rambut• Meningkatkan daya ingatan• Memulihkan daya tidur• Sesuai untuk buasir, migrain, batu karang, gastrik, ulser, jantung berlubang dan lain-lain kekurangan jantung• Meningkatkan stamina


Detoxification functionsImproves memoryImproves digestive systemReduce insomniaHeals and reduce haemorrhoidsEliminate pain in joints or bonesRestore menstrual disorderEliminate or reduce period painsImprove overall blood flowInternal and external wounds heals fasterControls and slow down the aging processHeals gastric and ulcerImproves immune systemHelp to control blood cholesterolStronger immune systemIncrease sexual desiresReduces frequent abortionsImprove and restore urinationStrengthen hairsDevelop strong immune system


Bahan Kandungan :
- Protin dan karbohidrat marin, ekstrak buah-buahan, sayur-sayuran asli dan kondisioner makanan yang dibernarkan.

Cara Pengambilan :
Tuang 1 sachet NuAge ke dalam mulut, hisap dan telan. Cuba elak dari ambil sebarang minuman dalam 30 minit selepas pengambilan NuAge. Pengambilan cuma 1 sachet setiap awal pagi semasa perut kosong.


HARGA WM: RM78.00 EM: RM85.00 BRU: $41.00 S'PORE $41.00 3GM X 15 Sachets


E-brain adalah makanan otak yang diformulakan oleh pakar perubatan homeopati yang terkenal . Terbukti berkesan menyuburkan otak (meningkatkan fungsi sel otak) dengan menggalakkan rami saraf aksomatik dan aksodendritik pada sel (neuron) otak, seterusnya meningkatkan proses pengawalaturan Central Nerve System (CNS).
• Tablet E-brain diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.
• Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam E-brain akan menyuburkan otak.


Cara Pengambilan :-
• Ambil 2 biji pagi, 2 biji malam. Dikemam di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil E~Brain. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.
• Tidak perlu masuk dalam petisejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.Antara Keistimewaan :
Membaiki CNSmenenangkan mindaMenambah tenaga mentalMengatasi masalah pelupa
Upgrade memory abilityCalmness


Testimoni...
Salam
Saya juga ingin berkongsi kegembiraan dan mengucapkan tahniah kepada Puan Norhayati Md Yatim kerana telah disahkan mengandung 7 minggu oleh doktor pagi tadi setelah 7 tahun menunggu. Beliau baru menjadi ahli DCL pada pertengahan bulan Oktober 2008. Apa yang saya tahu, setelah mengamalkan produk DCL terutama Bidadari (selepas buat detox), period beliau mula teratur (sebelum ni cam ada masalah). Alhamdulillah, dengan pengambilan yang betul dan teratur, akhirnya usaha beliau telah membuahkan hasil. So pada kak yati tahniah sekali lagi... dan semoga sihat dan selamat melahirkan baby yg dinanti...Pada ahli DCL yang lain... mana yang merancang nak anak tuh.. cuba2 konsisten dan teratur mengambil produk DCL ni ye... usaha + tawakal pada ALLAH, insya- ALLAH.. ALLAH pasti membantu... jgn ler hangat2 tahi ayam je... makan sebotol da tuh terus stop dan senyap jer.....Kak yati... nanti anta testimoni ek...Kita tunggu testiimoni puan rabiah pulak .. yg kini tunggu hari nak melahirkan anak jer...Tahiniah ler downline ku.. anak2 DCL bakal lahir pada 2009 ni....Juga Siti Nadiah..pun baru disahkan mengandung (maybe 5-6 minggu)... jgn lupa ambil produk semasa hamil ye.....Syabas dan tahniah !!!!!Siti Khaizura 013-2086611/012-3648021
Testimoni online...aila_zzzz 09.45: yer kak sy peknen anak sulunglaila_zzzz 09.46: nak setahun 11 bulan kot baru ade isikmj 09.46: ooo...kmj 09.46: ni memang anak bidadari la ni yezura0310 09.46: ok kak tengah berusaha ngan maz ni ngan team2 nilaila_zzzz 09.46: ms ambik bid 10 bulan kotkmj 09.47: baper botol dah minum bidadari baru pregnant tulaila_zzzz 09.47: bg asben mkn arjuna gakzura0310 09.47: akak korek kak buat testimonilaila_zzzz 09.47: alhamdulillah berkesanzura0310 09.47: nak letak gak dlm kedai ni nanti hehehehlaila_zzzz 09.47: yag ketiga botol tu xminum lagi seb da rs lain mcm, tp ms tuh check xnmpk ape2 lagi...zura0310 09.50: aku ingat laila ko tanya klu org peknen tapi terminum bidadari ada kesan tak hehehezura0310 09.51: kononnya kawan ko padahal ko taknak ngaku tu hehehehzura0310 09.51: masa ko tanya tu aku kat jusco tgh shoping mata hehehehe

HARGA WM: RM48.00 EM: RM53.00 BRUNEI: $27.50 S'PORE: $26.00 90 tablets


1 SET HAMIL DCL = 1 BOTOL BIDADARI + 1 KOTAK NUAGE + 1 BOTOL E-GNIUS + PENGHANTARAN =
RM185.00 (semenanjung malaysia sahaja, sabah sarawak, singapore, brunei dll sila email

SET KETIKA HAMIL

SET KETIKA HAMIL

1) D~Brain/E~Brain • Tablet D-brain diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.

• Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam D-brain akan menyuburkan otak.

• D~Brain/E~Brain dapat mengurangkan loya-loya atau 'morning sickness' di sepanjang tempoh kehamilan. Selain daripada merangsang minda ibu dan anak dalam kandungan, D~Brain/E~Brain juga dapat membantu tumbesaran bayi dalam kandungan dan dapat mengelakkan anak dari sakit kuning atau jaundis setelah dilahirkan.

Cara Pengambilan :-
• Dikemam 2 biji di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil D~Brain/E~Brain. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.
• Tidak perlu masuk dalam peti sejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.


HARGA D~Brain : WM: RM39.50 EM: RM41.50 BRUNEI: $21.00 S'PORE: $20.80 HARGA E~Brain : WM: RM48.00 EM: RM53.00 BRUNEI: $27.50 S'PORE: $26.00
(D~Brain 80 Tablets, E~Brain 90 Tablets)


2) MADU AMAZING
• Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.
Kebaikan Madu Amazing Semasa Hamil
Kandungan kismis, buah tin, kurma dapat membantu perkembangan minda ibu dan anak dalam kandungan, menguatkan antibodi badan, di samping memberikan tenaga di sepanjang tempoh kehamilan dan semasa melahirkan.


Bahan Kandungan :-
- Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :
Makan 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam. Gunakan sudu PLASTIK .

HARGA WM: RM45.00 EM: RM49.50 BRU: $25.50 S'PORE: $24.50290 GM

SET KETIKA HAMIL :-

1) PAKEJ A = 1 BOTOL DBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM90.00

2) PAKEJ B = 1 BOTOL EBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM100.00

SET BERSALIN DCL

SET BERSALIN DCL
Selepas melahirkan anak, kebanyakan wanita sudah pasti akan mengadu bahawa tubuh badan mereka sudah 'lari'. Tubuh mereka tidak lagi seperti mereka masih anak dara. Selepas bersalin, mulalah terasa tubuh menggelember, longgar sana sini. Itu belum lagi termasuk lemak yang terkumpul di bahagian tubuh.

Pada ketika ini mulalah ada yang mengambil pil-pil kurus dan mengikuti program-program menguruskan badan di pusat-pusat kecantikan di sana-sini. Ada yang berjaya dan ada juga yang kekal seperti itu walaupun duit telah keluar beribu-ribu.
Sebenarnya, tidak mustahil bagi seseorang wanita itu untuk mengembalikan kecantikan dan kelangsingan tubuh mereka. Jika mereka mengikut amalan tradisional seperti berpantang atau mengambil produk-produk bersalin, terutamanya selepas sahaja bersalin, mungkin tubuh mereka akan langsing semula. Apa yang penting adalah kesungguhan dalam diri mereka untuk melakukannya.

Bagi anda yang ingin sihat dan langsing dalam proses berpantang, SET BERSALIN DCL adalah jalan penyelesaian yang terbaik.

Tidak seperti set-set bersalin yang lain, set bersalin DCL bukanlah jamu sebaliknya ia adalah makanan tambahan yang memberikan tenaga dan memperbaiki sistem dalaman badan anda setelah bersalin. SET BERSALIN DCL sangat sesuai untuk wanita masa kini ataupun wanita bandar yang tidak gemar atau sukar untuk menelan jamu yang dikatakan pahit.
Set lengkap bersalin DCL terdiri daripada :-1) Red Guara Cafe- membantu meningkatkan bekalan oksigen dalam badan (pernafasan)- menambah kebolehan mendapatkan tenaga- meningkatkan kesan hormon- membuang angin dalam badan16 sachet X 20gm RM19.80

2) Be-One Multi Gel- membantu memecahkan lemak (perampingan)- menghilangkan selulit- memulih sengal-sengal badan dan sakit sendi- membantu memanaskan badan- baik untuk tujuan mengurut- menghilangkan 'stretch mark' atau kesan di perut akibat mengandung- boleh juga dijadikan sebagai param 100 gm RM44.50

3) Madu Amazing- menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik- memberi tenaga segera, stamina dan daya fikir- menyembuh luka-luka dalaman dan luka akibat pembedahan- memulihkan fungsi system peranakan- kuatkan struktur darah290 mg RM45.00

4) Bidadari- kandungan madu dapat membekalkan tenaga yang diperlukan dan mempertingkatkan system imunisasi badan- sirih mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, membantu membina rahim dan sistem peranakan- kacip fatimah, menguatkan rahim serta mengetatkan faraj- akar serapat baik untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan- kurma membaiki system saraf, tekanan, meningkatkan tenaga seksual- manjakani dapat membantu mengatasi keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj- asam jawa dapat membantu pengeluaran peluh dan melangsingkan badan- jarum emas mampu meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual250 ml RM53.00

5) Nu Age- mempertingkatkan ketahanan badan- mempermudah dan percepatkan proses pengaliaran air dalam badan- mempercepatkan proses penyembuhan- membantu sel menjadi normal - membekal oksigen terhadap sel- menambah daya tahan semulajadi- menambah keupayaan seksual- mengurangkan keletihan dan menambah tenaga- meningkatkan semua fungsi organ system badan- berupaya menambah air susu badan 15 sachet x 3gm RM78.00

6) Stokin Bio-Energy
Stokin Bertenaga-Bio diperbuat daripada kain kapas berkualiti dan ianya mengandungi Bio Seramik yang dapat mengeluarkan pancaran inframerah jarak jauh. Pancaran inframerah jarak jauh dapat merangsangkan bahagian-bahagian tapak kaki dan menggalakkan peredaran darah. Ia juga membantu mencegah pembiakan bakteria dan menyingkirkan bau kaki yang busuk serta melegakan gatal-gatal di tapak kaki. Ia merupakan produk penjagaan kesihatan yang baik untuk seisi keluarga.

Fungsi-fungsi Stokin Bertenaga-Bio
- Membantu menggalakkan peredaran darah dan mempertingkatkan konstitusi serta kekuatan tubuh manusia
- Dapat membantu melegakan kekejangan otot dengan berkesan
- Mencegah pembiakan bakteria, menghilangkan bau busuk, melegakan gatal-gatal dan pendekorteksan kaki
- Dapat menyerap peluh dengan cepat dan berkesan, supaya kaki sentiasa kering dan selesa
RM38.00

Testimoni 1
terpanggil pulak sy nk berkongsi tip yg sy amalkan sepanjang tmpoh berpantang caeserean utk kelahiran anak ke-5 sy oktober tahun lalu...sy ambil nu-age selepas 2 hari bersalin..hasilnya..luka sy cepat bercantum..dan kering langsung tkde apa2 komplikasi...nurse yg dtg melawat puji dan beri komen jarang jumpa luka caeserean cepat sembuh mcm ni...berbanding sorg rakan chat yg melahirkan caeser sehari selepas sy mengalami luka lambat sembuh dn bernanah sampai kena pergi klinik utk dptkan rawatan..baby sy pula langsung tak kena jaundis....tak byk meragam..tenang je smpaikan jiran kata mcm tkde baby je..sbb baby sy jarang menangis....dn mula meniarap pd usianya 86 hari...xpress betul baby gal aku yg sorg ni...aktif sgt....rasa nyilu dibahagian yg dibedah cepat hilang berbanding dr apa yg pernah diceritakan pd sy biasanya rasa nyilu ni akan ambil masa utk hilang..untuk ini sy amalkan bidadari..sy juga rasa lebih bertenaga bersama red guara cafe..syukur krn semua ni hasil dr akrabnya sy dgn produk DCL...
Testimoni 2
YT: nak kasik testimoni.. rase2 hari tu.. bidadari tu byk membantu pulihkan rahim kut.. betul ker
kmj: ye betul
kmj: meh la share testimoni
kmj: eh anak dah baper usia
YT: sbb dulu anak nomo satu ngan nomor 2 tu slalu sakit sgt rahim sblah bawah.... yg nih lepas branak hari tu.. rase sihat dan lansung x sakit kat rahim bawah tu.. pada hal x berurut (bhgn2 rahim/sengkak)
kmj: ambik nuage kan
YT: nomo satu 6taun nov ni. nomo 2-2taun 5 bulan. nomo 3-7bulan
YT: a'ah..tapi nuage 2 kotak jer..
YT: mase tu rase kulit cam licinn sgt.. tp x sure sbb ape.. mase tu dlm pantang.. sbb nuage ker.. set2 semua 2 ajer kecuali yg bidadari tu 6 botol..
YT: memang selesa la belah bawah rahim tu.. dulu rase sakittttt sgt.. nak bersama ngan hubby pon x selesa.. cam ade bende. sakitt sgt. dah cek dr--doc kate ok jer xde paper.. sekang nih..sumer dah ilang sakit tu..
kmj: nuage pun bnyk bantu pulih luka
YT: hubby pon cakap cam ade rrrase 'selesa' sket lepas2 branaks nih..(klakar jugak).. nih yg semangat nih..
YT: rase cam nak order bidadri tu satu kontena jer wakakaka.. (tamaknyer) semangat..semangat..

SET BERSALIN A :
1 STOKIN BIO-ENERGY1 NUAGE1

AMAZING1 RED GUARA CAFE1
$BIDADARI1
BE ONE MULTI GEL

HARGA : RM290.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)


SET BERSALIN B:
1 STOKIN BIO-ENERGY1

NUAGE1
AMAZING1
RED GUARA CAFE1
BIDADARI1
BE ONE MULTI GEL1
BENGKUNG LILIT DANIA

HARGA : RM300.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)


SET BERSALIN C:
1 STOKIN BIO-ENERGY1

NUAGE1
AMAZING1
RED GUARA CAFE1
BIDADARI1
BE ONE MULTI GEL1
BENGKUNG TALI DANIA

HARGA : RM320.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)
~~~~

1 SET UNTUK 2 MINGGU ~~~
layout powered by HOTFreeLayouts.com / MyHotComments